Yhteystiedot

Viestintäsalot Oy

Kulmavuorenkatu 6 B 30

00500 Helsinki

Kimmo Salo

Olen Kimmo Salo, 50-luvun lopulla syntynyt viestinnän, markkinoinnin, kouluttamisen ja liiketoiminnan ammattilainen. Työurani tein pääosin S-ryhmässä, jossa ehdin toimia 21 vuotta monenlaisissa avaintehtävissä, mm. kehityspäällikkönä, koulutuspäällikkönä ja viestintäpäällikkönä. Opintoni suoritin Turun kauppakorkeakoulussa, mutta olen kouluttanut itseäni myös työurani varrella.

”Mielestäni on hyvä, että kehitys kehittyy ja viestinnän ja markkinoinnin alalle syntyy uutta. Perustotuudet eivät kuitenkaan hevillä muutu, eikä uusi korvaa vanhaa, vaan täydentää sitä. Uskon, että kokemus auttaa ratkaisemaan useimmat viestintähaasteet.”

kimmo.salo@viestintasalot.fi

p. + 358 50 300 1490

Pälvi Salo

Olen Pälvi Salo, viisikymppinen viestinnän moniottelija. Työkokemusta on kertynyt muun muassa toimittajan, päätoimittajan ja viestintäpäällikön tehtävistä. Pisimmät työkokemukseni olen hankkinut Osuuspankkiryhmästä ja S-ryhmästä. Opinahjoni oli Tampereen yliopisto ja myöhemmin olen suorittanut mm. Viestintäpäällikön (VPK) koulutusohjelman.


”Uskon, että jokaisessa elää pieni viestijä, mutta hyvää viestintää syntyy vain todellisella ammattitaidolla. Tullakseen hyväksi viestijäksi on sekä opiskeltava että harjoiteltava.”

palvi.salo@viestintasalot.fi

p. + 358 50 568 6079